Om Dyner.dk

Vores fysiske butik ligger på Kinavej 11 i Slagelse

Firmaet blev stiftet i 1990 af Thomas Sejs, som en ren dyne- og pudevirksomhed, deraf navnet "Den lille dynefabrik". Efter en kort tid med stor udvikling gik også Suzan Sejs ind i forretningen, der til at starte med, kun handlede engros.

Udviklingen førte Sejs Dyner til den lille Vestsjællandske handelsby, Ruds Vedby, men efter en årrække var forretningen vokset så meget, at der skulle udvidelser til.

Valget faldt i begyndelsen på Kongstedvej i Slagelse, hvor butikken lå i ca. 5 år.

Den 14. November 2005, flyttede vi på ny til Kinavej 12, hvor vi lå i omkring 6 år.

Desværre blev butikslokalet dér for småt, og derfor byggede vi, og flyttede butikken over på den anden side af vejen, til Kinavej 11 hvor vi i dag driver vores detailforretning med senge, madrasser og selvfølgelig dyner og puder fra egen produktion. 
Engrosafdelingen drives nu som en selvstændig enhed, og bygningerne i Ruds Vedby bruges mest til vaskeri af dyner/fjer.

Vores ambition er og har altid været at give dig som kunde, den optimale rådgivning og vejledning. Både når det gælder købet af dyner og puder, men specielt når det drejer sig om køb af ny seng, lægger vi vægt på at du får den optimale vejledning.

Vi kan alt inden for en kort periode, mirakler er der dog leveringstid på.....

Hvis du efter at have kigget på vores hjemmeside, stadig har nogle spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os enten pr. mail eller telefon 58 25 56 56, for at få svar på de sidste spørgsmål du måtte have inden du beslutter dig. 

Husk at du bruger 1/3 af dit liv i sengen, og derfor skal du også have den madras der passer til dig.

Når vi leverer med vores egen chauffør, er du også sikker på at få leveret af en faglig dygtig og kompetent person, da alt vores personale er uddannet hos vores forskellige leverandører og derfor ved hvad vi snakker om.
 
Når du køber varer i vores fysiske butik, bortfalder dine 14 dages returret på vores varer. På madrasser i 90x200cm yder vi dog stadig 60 dages ombytningsret, og bytter selvfølgelig puder og dyner, hvis de ikke lige var det rigtige, og de i øvrigt er ubrugte.

Herunder kan du se lidt om vores personale.

Hvem er vi

THOMAS SEJS

Thomas Sejs Nielsen

INDEHAVER

Grundlagde firmaet i 1990 og er i dag direktør og arbejder i butikken som rådgiver.

Den årelange erfaring, samt deltagelse i relevante kurser både i ind- og udland, gør at du kan regne med den bedste vejledning og de gode tilbud når du taler med Thomas.

Endvidere har Thomas stået for produktion af dyner og puder i 26 år, hvilket giver en god base for råd og vejledning.

SUZAN SEJS

Suzan Sejs Nielsen

SALG OG REGNSKAB

Suzan har været med helt fra starten, og har en mangeårig erfaring inden for dyner, puder og senge.

Suzan har gennemgået alle relevante kurser, både i ind- og udland, der gør hende i stand til at rådgive kunden optimalt.

Suzan sidder til daglig med vores regnskab, og er i butikken i spidsbelastningsperioder.

JAKOB DALGAARD

Jakob Dalgaard

E-COMMERCE MANAGER OG SERVICE

Administrerer sejsdyner.dk og har siden 2004 opnået erfaring i at rådgive i senge, dyner, puder og sengetøj over telefonen og i butikken.

Jakob deltager løbende i efteruddannelser hos vores forskellige leverandører og er derfor kompetent inden for rådgivning af deres produkter.

 
JACOB LORENTZEN

Jacob Lorentzen

EKSPEDIENT OG SENGEMONTØR

Jacob leverer og monterer senge, og har været hos Sejs siden 2015.

Jacob ekspederer i butikken og har stor erfaring med kontinentalsenge, samt boksmadrasser.
Jacob deltager løbende i kurser der giver ham den sidste viden indefor sengeverdenen.

 Om Sejs Dyner ApS

Sejs Dyner ApS står bag webshoppen sejsdyner.dk og har desuden en fysisk butik beliggende på Kinavej 11 i Slagelse.

Sejs Dyner er et familieejet firma, der blev stiftet i 1990 af Thomas Sejs som en ren dyne- og pudevirksomhed, deraf navnet "Den lille dynefabrik". Efter kort tid med stor udvikling gik også Suzan Sejs ind i forretningen, der til at starte med kun handlede engros.

Udviklingen førte Sejs Dyner til den lille vestsjællandske handelsby Ruds Vedby, men efter en årrække var forretningen vokset så meget, at der skulle udvidelser til. Valget faldt i begyndelsen på Kongstedvej i Slagelse, hvor butikken lå i ca. 5 år.

Den 14. November 2005, flyttede vi på ny til Kinavej 12 i Slagelse, hvor vi lå i omkring 6 år. Desværre blev butikslokalet dér for småt, og derfor byggede vi nye lokaler på den anden side af vejen. Butikken flyttede dermed til Kinavej 11, hvor vi i dag driver vores detailforretning med senge, madrasser, sengetøj og selvfølgelig dyner og puder fra et stort udvalg af kvalitetsmærker samt fra egen produktion. Engrosafdelingen drives nu som en selvstændig enhed, og bygningerne i Ruds Vedby bruges mest til vask af dyner/fjer.

Vores ambition er, og har altid været, at give dig som kunde den optimale rådgivning og vejledning. Både når det gælder købet af dyner og puder, men specielt også når det drejer sig om køb af en ny seng, hvor vi i høj grad lægger vægt på, at du får den mest optimale vejledning.

Alt personale hos Sejs Dyner er uddannet hos vores forskellige leverandører, så du kan være sikker på at modtage faglig og korrekt rådgivning og vejledning - både ved køb i butikken, online, over telefonen/mail samt ved levering med vores egne chauffører.

Hvis du stadig har nogle spørgsmål efter at have set dig omkring på vores hjemmeside, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os enten via mail eller telefon 58 25 56 56, for at få svar på de sidste spørgsmål du måtte have, inden du beslutter dig.

Herunder kan du lære vores personale bedre at kende:

 

Mød Team Sejs Dyner

 

THOMAS SEJS
INDEHAVER / DIREKTØR

 

Thomas grundlagde Sejs Dyner i 1990 og er i dag direktør samt arbejder i butikken som sælger/rådgiver. Han tager sig samtidig af kundeservice via telefonen samt reklamationer.

Med fingeren på pulsen og en mangeårig erfaring indenfor branchen, kan du regne med den bedste vejledning og gode tilbud, når du taler med Thomas. Han har samtidig stået for produktion af dyner og puder i mere end 30 år, hvilket giver en ekstra god basis for råd og vejledning.

Thomas kan kontaktes direkte på mail: info@sejsdyner.dk

 

SUZAN SEJS
REGNSKABSANSVARLIG

 

Suzan er gift med Thomas Sejs. Hun har ansvaret for Sejs Dyners regnskab.

Suzan har været med helt fra starten, og har en mangeårig erfaring inden for dyner, puder og senge.

Tidligere har hun også ekspederet i butikken i spidsbelastningsperioder.

 

JAKOB DALGAARD
E-COMMERCE MANAGER

 

Jakob administrerer vores webshop sejsdyner.dk og har det overordnede ansvar for Sejs Dyners webshop-ordrer. Siden 2004 har Jakob opnået stor erfaring og ekspertise i at rådgive og vejlede i senge, dyner, puder og sengetøj.

Jakob står desuden for indkøb og bestilling af varer, vareoprettelser, webshoppens lagerføring samt kundeservice via mail/telefon. Han ekspederer også kunder i butikken i spidsbelastningsperioder.

Jakob kan kontaktes direkte på mail: shop@sejsdyner.dk

 

MICHELLE GRAM HOUSTON
SOCIAL MEDIA MANAGER

 

Siden 2022 har Michelle haft ansvaret for vores markedsføring og kundeservice på sociale medier, herunder Facebook, Instagram, YouTube m.fl., content creation samt udarbejdelse af nyhedsbreve.

Michelle hjælper sideløbende til med administration af sejsdyner.dk. Hun hjælper bl.a. til med administrering af webshop-ordrer, vareoprettelser og tekstforfatning, samt indkøb af nye varer til webshoppen.

Michelle kan kontaktes direkte på mail: michelle@sejsdyner.dk

 

JACOB OLE LORENTZEN
KØRSELSANSVARLIG / SENGEMONTØR

 

Jacob, også bedre kendt som Jacob Ole eller Ole, er hovedansvarlig for planlægningen af vores leveringer/monteringer samt reklamationer. Siden 2015 har Jacob været med til at levere og montere senge for Sejs Dyner, hvorigennem han har opnået stor ekspertise og viden indenfor branchen.

Jacob Ole udfører desuden diverse ad hoc opgaver i butikken og på vores lager, hjælper til med at pakke og administrere webshop ordrer samt har ansvaret for varemodtagelser. I spidsbelastningsperioder ekspederer han ligeledes kunder i butikken.

Jacob Ole kan kontaktes direkte på mail: service@sejsdyner.dk

 

FREDERIK SEJS
SÆLGER

 

Frederik er søn af Suzan og Thomas Sejs. Han har siden 2023 været sælger i butikken, hvor han ekspederer kunder, besvarer opkald og udfører andre ad hoc opgaver.

Udover at ekspedere i butikken hjælper Frederik også til med at pakke og administrere webshop-ordrer, aftale udkørsler, bestilling af varer m.m.

Frederik kan kontaktes direkte på mail: frede@sejsdyner.dk

 

THOMAS CEBULA
SÆLGER

 

Thomas, også bedre kendt som Thomas Cebula eller Cebula, har siden 2024 været sælger i butikken, hvor han ekspederer kunder, besvarer opkald og udfører andre ad hoc opgaver. I spidsbelastningsperioder hjælper han også til med pakning af webshop-ordrer.

Som tidligere butikschef i et andet sengefirma har Thomas Cebula opnået stor viden og mangeårig ekspertise i at rådgive og vejlede i køb af senge, dyner, puder og sengetøj.

Thomas Cebula kan kontaktes direkte på mail: lager@sejsdyner.dk

 

JESPER LILJEKRANS
CHAUFFØR / SENGEMONTØR

 

Jesper har siden 2023 været chauffør og sengemontør hos Sejs Dyner.

Når Jesper ikke leverer varer og monterer senge, hjælper han til ved varemodtagelser, aftaler leveringer samt udfører ad hoc opgaver i butikken og på vores lager.

Alle spørgsmål relateret til levering/montering bedes rettet mod service@sejsdyner.dk

 

KARIN JENSEN
MEDHJÆLPER

 

Karin har de seneste mange år været medhjælper hos os sideløbende med, at hun er pensionist. Hun har mange års erfaring inden for branchen og kan lidt af det hele. 

Karin kommer en gang imellem og hjælper til med oprydning på lageret, opredning af senge, rengøring samt andre ad hoc opgaver.

Desuden ekspederer hun nogle gange kunder i butikken - især i spidsbelastningsperioder.

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )