VALG AF HOVEDPUDE

Hovedpuden bliver ofte nedprioriteret, men er faktisk det vigtigste produkt i soveværelset for en optimal søvn !

Valg af hovedpude er et meget individuelt valg, og derfor skal et ægtepar oftest ikke have samme pude!

Når du vælger pude, så skal du tænke over, hvordan du ligger om natten. Om du sover på siden, på ryggen eller på maven. Hvor meget støtte du ønsker, om du sveder meget om natten, om du bruger mere en 1 pude osv.

Hvis du sover på ryggen eller på maven, er det vigtigst at have en blød pude, da den nemmere kan krammes i facon, så den passer til dig. Oftest skal det være en blød pude med et lavt dunindhold, hvis du sover på maven, så du ikke ligger og strækker nakken.
Og et højt dunindhold, hvis du ligger på ryggen.

Sover du på siden, er det meget vigtigt, at du har en fast pude, for at give nakken og halsen den bedste støtte.
En mand der sover på siden, kræver dog ofte en højere pude end en kvinde, der sover på siden - idet mandens skuldre som regel er bredere end kvindens og hans hoved oftest vejer mere end en kvinde!

Kvinder og børn skal altså generelt have lavere puder end mænd.

Som regel er det ikke nødvendigt med 2 hovedpuder. Får du en ny hovedpude med den rette støtte, bør een hovedpude være nok.

Sveder du meget, kan man feks vælge en pude fra Temprakon med automatisk temperatur regulering. Eller en silkehovedpude !Læs evnt mere om disse puder www.dyner.dk

Når du skal vaske din hovedpude, er det vigtigt at bruge Dunvask uden enzymer, der beskytter dunene således at de bevarer deres elasticitet. Ligeså med vask af Dyner.
Du kan også med fordel blot putte din Hovedpude i tørretumbleren i 1/2 time (når den ikke trænger til vask),
så bliver dunene pustet op, og puden føles fyldig og som ny igen!
Men husk, en hovedpude holder som regel ikke mere end 3 år,
så er dunene ligget "flade" og det er tid til en ny Hovedpude! 

Spørg endelig din forhandler til råds inden du køber en ny Pude og Dyne -  at vi sover godt, er så utroligt vigtigt for vores velbefindende !

Velkommen hos www.dyner.dk


 

For at gøre det kort:

Sover du på siden, skal du vælge en høj pude.
Sover du på ryggen og især på maven, så vælg en blød pude.

Køb altid en pude, der er Oeko-tex mærket, og udarbejdet efter astma og allergistyrelsens retningslinier, og som kan vaskes og tørretumbles.

Og husk at en pude holder ikke mere end max  3-4 år, derefter er der ikke mere "liv" i dunene, og den giver ikke støtte til dit hoved, skuldre og hals længere - så er det tid til en ny hovedpude!

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )