Ringsted Dun - Prinsessen på ærten - Helårs Edderdunsdyne

Spar 50% Kan finanseres
Vælg variant for at se leveringstid
Fra 36.853 DKK Før 73.705 DKK
Evt. fragtomkostninger tillægges
Delbetaling
3.072 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 36.853 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 3.072 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 36.853 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Oplev uovertruffen luksus med denne eksklusive og lækre Prinsessen på ærten helårsdyne fra Ringsted Dun med fyld af 100% nye islandske edderdun.

Her får du en blød, let og luftig helårsdyne med usammenlignelige gode varmeegenskaber. Hvis du er typen, der nemt fryser om natten, vil du elske at sove med denne helårsdyne udgave af Prinsessen på ærten året rundt.

Dynens luksuriøse indhold af edderdun er perfekt komplimenteret af et smukt mønstret silkevår i en flot cremefarve, der giver dynen et elegant og eksklusivt design.

Denne edderdunsdyne er så gennemgående luksuriøs, at selv Prinsessen på ærten ville finde den uimodståelig.

Hvad er edderdun?

Edderdun kommer fra edderfugle og er kendt for deres fantastiske varmeegneskaber. Derfor betegnes de ofte som værende de varmeste dun i verden. Idet edderfugle lever i begrænset omfang og på nogle af Nordatlantens koldeste steder, herunder Island, anses de luksuriøse edderdun samtidig for at være blandt de dyreste og mest eksklusive råmaterialer i verden.

Dunene håndindsamles fra edderfuglenes reder på klipperne i deres normale og frie habitat, når ællingerne har forladt reden. Det betyder, at edderfuglene hverken slagtes eller plukkes i forbindelse med indsamling af dunene. Derfor vil en edderdunsdyne også være et dyrevenligt valg.

En edderdunsdyne fra Ringsted Dun er en investering for livet

Når du køber en Ringsted Dun edderdunsdyne investerer du ikke blot i din egen søvn, men også i fremtidige generationers søvn.

Edderdun har en meget længere holdbarhed end andre dun. En edderdunsdyne kan derfor sagtens gå i arv fra en generation til en anden. Faktisk findes der eksempler på mere end 100 år gamle edderdunsdyner!

Ved generationsskifte kan man efter behov vælge at tage edderdunene over i et nyt dynevår. På den måde får næste generation en helt ny dyne, der kan bruges hele livet og som derefter kan gives videre til endnu en generation.

  • Fri fragt ved køb over 700 DKK i DK
  • Fast fragt på 29.- under 700 DKK i DK
  • 60 dages ombytningsret på udvalgte madrasser
  • 1200 m2 fysisk butik
  • Produktionsland Danmark
  • Dynefyld Edderdun
  • Mærke Ringsted Dun
  • Årstid Vinterdyne
  • Bæreevne Ikke målbart
  • Andet Nomite behandlet, OEKO-TEX® 100 Class I

Specifikationer

Helårs edderdundsdyne fra Ringsted Dun i cremefarvet silkevår fyldt med 100% nye islandske edderdun.

Fyldvægt:

140x200cm: 500gram - 5x7 kassetter

140x220cm: 550gram - 5x7 kassetter

Vask og vedligeholdelse

En edderdunsdyne må IKKE vaskes i vaskemaskine, da det vil ødelægge dunene. I stedet skal dynen renses på et renseri. Sørg for at renseriet ved, hvordan man renser en edderdunsdyne, inden du afleverer den.

Det er ikke nødvendigt at rense dynen hvert år. Som hovedregel skal en edderdunsdyne renses, når den begynder at lugte, eller når den taber sin fylde.

 
 
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Ringsted Dun - Prinsessen på ærten - Helårs Edderdunsdyne
Tilbage til produkt

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )