Wonder Living bambus sengesæt - Mocca

Elegant sengesæt i økologisk produceret bambus.

Wonder Living sengetøj i bambus er satinvævet i 300 trådvævninger, som føles blødt som silke, men ikke klæber til kroppen. Sengetøj i bambus har temperaturregulerende egenskaber, som holder godt på varmen, når det er køligt, men omvendt føles svalt, når det er varmt. Derfor er bambussengetøj velegnet til alle årstider.

Sengetøj i bambus er stærkt absorberende og optager hurtigt og effektivt fugt. Derudover afgives fugten 3-4 gange hurtigere end ved eksempelvis bomuld. Derfor er bambus sengetøj velegnet til personer, som sveder meget om natten.

Bambussen bliver opløst i et organisk opløsningsmiddel i et lukket kredsløb hvor restkemien bliver genanvendt op til 99,7%

  • Fri fragt ved køb over 700 DKK i DK
  • Fast fragt på 29.- under 700 DKK i DK
  • 60 dages ombytningsret på udvalgte madrasser
  • 1200 m2 fysisk butik
  • Produktionsland Kina
  • Farve Brun
  • Materiale Bambus
  • Mærke Wonder Living
  • Andet Oeko-TEX® 100 Certificeret (beho 070288), Vaskbar ved 40 grader, Økologisk

I enkeltsæt medfølger et stk pudebetræk 60x63cm, og i dobbeltsæt medfølger to sæt pudebetræk 60x63cm

Wonder Living får alle råvarer (bambus) fra en FSC-mærket bambusplantage. FSC-mærket betyder at du som forbruger kan købe med god samvittighed, da FSC-mærket sikrer at der ikke bliver fældet mere skov (bambus) end at plantagen kan nå at reproducere. Samtidig er det din sikkerhed for at dyre- og planteliv bliver beskyttet og at de ansatte på bambusplantagen har det rigtige sikkerhedsudstyr, uddannelse og har ordentlige lønforhold.

VASK AF BAMBUSSENGETØJ FRA WONDER LIVING
Vask sengetøjet på max. 40 grader med vrangen ud og med lukket lynlås, separat fra andet vasketøj og gerne i vaskepose.
Bambus har den fordel, at det er antibakterielt fra naturens side, og bakterier som husstøvmider trives ikke i dette sengemiljø. Det er derfor ikke nødvendigt at vaske sengetøjet på mere end 40 grader ligesom med silke eller uld. Ved at maskinvaske på en lavere temperatur skåner du også miljøet. Ved at undlade centrifugering krøller sengetøjet mindre.

VASKEMIDDEL
Brug et mildt og skånsomt vaskemiddel (silke sæbe). Hæld ikke vaskemiddel direkte på sengetøjet, da det kan forårsage misfarvninger. Brug ikke klorblegemiddel, som kan svække fibre og forårsage misfarvning.

TØRRING
Lufttørring anbefales. Brug aldrig en tørretumbler med høj varmeindstilling eller overtørring, da dette vil forringe fibrene og kan forårsage krympning. Bambustekstiler afgiver fugten 2-3 gange hurtigere end eksempelvis bomuld. De fleste bliver overrasket over, hvor hurtigt sengetøjet kan lufttørres, da man oftest vil kunne bruge sengetøjet om aftenen, hvis man har hængt det til tørre om morgenen. På den måde kan man undlade brug tørretumbleren og spare penge på elregningen.

STRYGNING
Stryg kun sengetøjet på laveste temperatur (max. 110 grader), hvilket vil sikre en længere holdbarhed.

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Wonder Living bambus sengesæt - Mocca
Tilbage til produkt

Write your custom cms block content....... (block identifier 'price_popup_note_content', title 'Price Note' )